Program a informace k pobytu „Relax v Kůlně“

zaměřeno na ženské zdraví, pohodu a relaxaci J

5. – 7. 4. 2024

Penzion Kůlna Jedovnice
https://kulna-jedovnice.cz

Pátek

16:00    příjezd a ubytování

17:00    úvod ke cvičení a cvičení pánevního dna s Hankou

18.30    večeře

19:00 – 22:00 finská sauna, masáže

 

Sobota

8:00      cvičení s Hankou (cvičení na probuzení a uvědomění našeho těla)

9:00      snídaně

volný čas, masáže

12:00    cvičení s Káťou a Valčou (lehké posilovací a koordinační cvičení)

13:30    oběd

polední klid, masáže

16:00    Dance mandala se Šárkou

18:30    večeře

19:00 – 22:00 finská sauna, horká koupací káď, masáže

 

Neděle

8:00      cvičení s Hankou

9:00      snídaně

10:00    workshop na pánevní dno s Hankou

12:00    ukončení programu

 

Pro koho je pobyt určený?

Je to pobyt výhradně pro ženy, které si chtějí užít příjemně odpočinkový, ale i aktivní víkend. Přijeďte samy, s kamarádkou, se sestrou („konečně si to všechno dopovíte“) nebo se svou dcerou.

 

Ubytování

Ubytování je ve dvou nebo třílůžkových pokojích a tří až čtyřlůžkových apartmánech. Součástí pobytu je plná penze (snídaně formou bufetu, oběd a večeře tříchodové menu, možnost i vegetariánské varianty) a wellness procedury (sauna, horká koupací káď). Na každém pokoji je WC a koupelna, k dispozici je kávovar a lednička s nabídkou vína.

 

Lektoři – kdo o Vás bude pečovat?

Profil-Hanka

Hanka Malá

 

Cvičeními a workshopem zaměřeným na pánevní dno Vás provede Hanka. Povídání bude zaměřeno na objevení naší pánve – kde máme pánevní dno, na co je dobré, jak se s ním dá cvičit – posilovat i relaxovat. Navedu Vás, abyste samy zjistily, co více potřebujete, dále rozvineme techniky uvolňovací, energetizační i posilovací. Ráda vysvětlím a ukážu různé pomůcky k práci s pánevním dnem. Bude dost prostoru i na dotazy.

http://www.hanamala.cz

 

Profil-Kačka   Profil-Valerie

Káťa Malá                  Valča Bártová

 

Na masážích o Vás budou pečovat Káťa a Valča - studentky 3. ročníku fyzioterapie FSpS MU Brno.

Mohou Vám nabídnout klasickou masáž nebo ošetření bolestivých částí Vašeho těla pomocí měkkých a mobilizačních technik. A abychom se pořádně protáhly, provedou nás i sobotním cvičením v poledne.

Masáže je nutné si objednat předem, na místě již bude domluva možná jen omezeně. S předstihem Vám zašlu objednávací tabulku.

 

Ceník ošetření:

30 min          300 Kč

60 min          500 Kč

90 min          800 Kč

 

Profil-Šárka

Šárka Martínková

Šárka bude mít připravený speciální program Dance mandala. Není potřeba žádné taneční dovednosti, je to spíš uvolňovací a velmi příjemná záležitost. Z vlastní zkušenosti vím, jak je to fajn, a už se také moc těším, až se přidám.

 

DANCEmandala je volná taneční pohybová meditace osvobozující tělo, duši i mysl. Metoda podporuje autentické sebevyjádření skrz volný pohyb a momenty klidu. Otevírá prostor k napojení se na dech, na rytmus vlastního srdce a přítomnost. Uvolňuje tělo od mysli a umožňuje tak průchod kreativity, lásky, životní energie, divokosti, intuice a jazyka duše. DANCEmandala je pravidelná praxe pro každého, kdo se touží svobodně hýbat a tančit, napojit se na vlastní smysly, na širší vědomí. Je pro toho, kdo touží objevovat, kultivovat vnitřní klid a sílu, a je odhodlán vydat se na cestu do vlastního nitra. Je pro toho, kdo je otevřen zažít hluboké momenty propojení s rytmem vlastního srdce. Je to dárek sobě sama – čas v bezpečně drženém prostoru, kde jste vítání a přijati přesně takoví, jací jste. Tam, kde můžete plně oddechnout od každodenního shonu a povinností. U nás doposud neznámá, avšak po celém světě oblíbená metoda spojující volnou formu vědomého tance a meditaci v ucelenou cestu do nitra, pochází z Thajska, kde jsem ji s její zakladatelkou Areeradh K Tri-siddha a dalšími lektory vystudovala.

https://www.facebook.com/DANCEmandalaCZ/

 

Co s sebou?

Pohodlné oblečení na cvičení, karimatku a polštářek pod hlavu (pokud jej používáte), deku nebo velký ručník na přikrytí k relaxaci. Do cvičebního sálu se přezouvá, navrhuji ponožky J

Dále už jen dobrou náladu, knížku pro vášnivé čtenářky a ochotu věnovat čas samy sobě. Do koupací kádě si přibalte plavky. Ručníky a prostěradla jsou pro nás připraveny u wellness.

 

Cena pobytu

Cena za osobu je 5 900 Kč. V ceně pobytu je zahrnuto ubytování na 2 noci, plná penze, program i wellness. Masáže se platí zvlášť na místě v hotovosti. V případě potřeby je možné zaplatit masáže přes QR kód.

Prosím o vyplnění přihlášky a zaplacení zálohy 3 500 Kč do 1. února 2024. Doplatek 2 400 Kč pak uhraďte do 3. března. Pobyt zaplaťte převodem na účet 670100-2218099516/6210. Do zprávy uveďte text „Kůlna“ a vaše jméno.

 

Přihláška na pobyt

https://forms.gle/QUDmNVFJ35GN6ivU9

 

Slovo závěrem

Věřím, že si tento pobyt společně užijeme a odpočineme si v pěkném prostředí Moravského krasu. Celý penzion je vyhrazen jen pro naši skupinu, nebudeme nikým rušeny a hlavně si to zasloužíme!

Těším se na jarní víkend strávený v příjemné společnosti!

 

Hanka